Meer informatie?

Hopelijk geven de onderstaande antwoorden u meer informatie. Neem anders contact met ons op!

Hoe werkt het?

Als vriend van kiest u voor een periodieke wissel van uw boeket kunstbloemen. Zo’n boeket word altijd aan uw voorkeuren aangepast door onze stylisten. Een wissel kost altijd €75,- onafhankelijk van de frequentie van wisselen per jaar. Wij komen pas leveren als u volledig tevreden bent over de foto’s van het aangeboden boeket.

Wat zijn de verzendkosten van een boeket?

Gezien de kwetsbaarheid van de bloemen en het vaasje leveren wij al onze boeketten zelf. De bezorging van onze boeketten is daarom altijd gratis.

Op welke manier kan ik online betalen?

Wij bieden u de volgende betaalopties:
IDeal
Mister Cash
Credit Card
Betaallink per email

Wanneer word mijn boeket geleverd?

De levertijd is afhankelijk van de optie die u kiest. Zo heeft ons ‘kunstwater’ altijd minimaal een week nodig om uit te harden. De normale levertijd is binnen 5 werkdagen.

Een datum voor de wissel word ofwel telefonisch ofwel per mail met u bepaald.

Wat als ik het boeket wil houden?

Altijd fijn om te horen dat onze producten in de smaak vallen. Als u een boeket wilt houden is dat natuurlijk géén probleem. U betaald €75,-. Zodoende heeft u in totaal €150,- betaald voor het boeket. U beslist daarna zelf of het abbonement wel of niet doorgaat.

Wat als een boeket beschadigd raakt?

Afhankelijk van de ernst van de schade word gekeken naar een passende oplossing. Bij een niet herstelbare schade vragen is er een boeteclasule van €75,-. U heeft het boeket dan als het ware gekocht.

Een gesneuvelde vaas is vervelend maar géén enkel probleem. Wij zullen deze (max. 2x per jaar) kosteloos vervangen.

Beschadigde bloemen worden altijd kosteloos vervangen.

Overige gevallen zullen individueel bekeken worden. 

Kan ik een factuur krijgen bij mijn bestelling?

Uiteraard is het ook mogelijk om zakelijk bij ons te bestellen. Vul direct uw zakelijke gegevens in en vraag bij de extra opmerkingen voor een factuur. Dit komt altijd in orde!

[ninja_form id=2]